Tilia print

Sitotisk

Napisal: Tilia print

Sitotisk tehnika je primerna predvsem za tiskanje na tiste materiale, kjer ostale oblike tiska niso možne. Pomembno je le, da je površina ravna.

Sitotisk tehniko priporočamo takrat, ko gre za količinsko obsežnejše naročilo. Sitotisk se uporablja za potisk različnih materialov: od PVC do tekstila.
Zelo je primeren za potisk promocijskih izdelkov.

Tisk velikega formata

Napisal: Tilia print

Solventni digitalni tisk nam omogoča tisk na večje površine in na pestro izbiro materialov.

Tiskamo lahko na: 
- samolepilne folije
- specialne folije (odsevne, magnetne...)
- platno oz. cerade, mesh
- papir
- tekstil
- slikarska platna

VS 640

Maksimalna širina tiska je 1550 mm, dolžina je neomejena. Kvalitetni materiali preprečujejo trganje in zagotavljajo dolgotrajno uporabo ter obstojnost tiska na UV svetlobo in vremenske vplive.

Velikoformatni tisk uporabljamo za izdelke:
- reklamne, označevalne table
- avtografiko
- transparente
- panoje in jumbo plakate
- nalepke, etikete
- sejemske grafike

Potiskane materiale je mogoče aplicirati (kaširati) na penaste kapa plošče, forex, različne PVC podlage, kovinske-aluminjaste podlage, karton....

 

Sublimacijski tisk

Napisal: Tilia print

Sublimacijski tisk uporabljamo pri tiskanju zastav, dresov, keramičnih lončkov, itd.

- žive barve, ki omogočajo izredno realističen prikaz motivov
- visoka ločljivost, ki smo je bili doslej vajeni le pri tisku na papir
- neverjetna obstojnost, ki je enaka obstojnosti materiala, na katerega tiskamo

Sublimacija je izraz za fizikalni pojav, ko neka snov iz trdnega agregatnega stanja preide neposredno v plinasto.
Pri sublimacijskem tisku barvila sublimirajo in kot plin prodrejo globoko v strukturo materiala.
Ena od glavnih prednosti te vrste tiska je, da se barva ne nanaša na površino materiala, temveč ga obarva.

skodelice 2018

Piškotki

Uporaba piškotkov na spletiščih Tilia Print

Kaj so piškotki (cookies)

Spletišče v brskalnik računalnika obiskovalca oziroma uporabnika odloži tako imenovani "piškotek". Piškotki so tekstovne datoteke, ki se shranijo na uporabnikovem računalniku in omogočajo analize o uporabnikovem obisku, številu obiskov in kaj ga zanima v teh obiskih. V piškotku so osnovni podatki o uporabnikovem obisku določene spletne strani, npr. ime obiskovane spletne strani, ki jih opravi v spletišču. Vsebina piškotka se shrani v računalniku uporabnika v posebnem direktoriju. Z dvakratnim klikom na datoteko dobimo podrobnejše informacije o obiskani spletni strani, datumu in uri obiska. Vsi ti podatki so shranjeni tudi pri upravljavcu spletne strani, ki jo uporabnik obiskuje.

Uporabnik lahko piškotke z določenimi nastavitvami briše, izključuje oziroma jih pogojno uporablja, a posledično uporabnik ne bo mogel uporabljati vseh funkcij spletišča v polni meri. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja, zapisanega v naslovni vrstici.

Vrste piškotkov

Nujno potrebni piškotki

To so piškotki, ki so vedno omogočeni in potrebni, da so osnovne funkcionalnosti strani mogoče. Vključujejo piškotke, ki omogočajo, da je vaše brskanje po naši strani nemoteno, tudi če med brskanjem obiščete kakšno drugo spletno mesto. Pomagajo, da vaša prijava in odjava poteka nemoteno in gladko hkrati pa pripomore k večji varnosti in je v skladu s predpisi.

Izvedbeni in funkcionalni piškotki

Ti piškotki omogočajo izboljšanje funkcionalnosti našega spletnega mesta. Omogočajo, da si spletno mesto zapomni vaše izbrane možnosti. Pomagajo nam izboljšati hitrost delovanja spletnega mesta oz. vašega brskanja po spletu, pomagajo nam si zapomniti spletna mesta, ki jih uporabljate več ter so nam v pomoč pri povezovanju z vašimi socialnimi omrežji.

Ciljni ali oglaševalski piškotki

Ti piškotki zbirajo informacije, ki zagotavljajo boljše prilagajanje oglaševanja vašim interesom tako na naših spletiščih, kot na spletiščih izven Tilia Print. Pridobljeni podatki so anonimni, kar pomeni, da niso pridobljeni v kakršnikoli povezavi z vašimi osebnimi podatki, ki ste jih morda zaupali na našem spletišču. Z odjavo od teh piškotkov, oglasna sporočila za vas ne bodo ustrezna vašim preferencam.
Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov

Za več informacij o piškotkih in njihovem vplivu na vas in vaše brskanje po spletu obiščite spletno stran www.aboutcookies.org.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo

V spodnji tabeli vam opišemo katere piškotke uporabljamo, čemu so namenjeni in koliko časa bodo ostali na vašem računalniku.

jpanesliders_panel-sliders tilia-print.com Ko se seja brskanja konča
configuration tilia-print.com Ko se seja brskanja konča
32 naključnih črk tilia-print.com Ko se seja brskanja konča
jpanesliders_permissions-sliders tilia-print.com Ko se seja brskanja konča
jpanesliders_position-icon tilia-print.com Ko se seja brskanja konča
piskotekTiliaPrint tilia-print.com Trajanje 1 leto