top of page

Nebrezvezne majice brez vezenja s tiskom

Ker se bliža sezona višjih temperatur, je tiskarna Tilia print pripravila nekaj nasvetov za vse tiste, ki se boste v prihodnjih dneh/tednih odločili za nakup tiskanih majic. Upamo, da se boste v lastni majici počutili kar se da udobno, in ne - kot pove naslov - brezveze.


1. Raje en evro več, kot ena žalost več.


Velja tako za izbiro majic, kot za samo grafiko oz. odtis na majicah. Tudi majice za vsakdanjo rabo ne smejo zbledeti po nekaj pranjih. Tisk pa mora zdržati tudi dolgotrajna pranja. Cenovno ugodna in zasesljiva modela majic sta npr. SO11380 in SO11386, ki ju najdete tudi v naši e-trgovini.


2. Ne omejujte domišljije. Sploh, kar zadeva grafiko.


Natisnemo lahko praktično karkoli, na kateremkoli delu majice. Izjema so le šivi. Zato negujte odbite ideje in si v mislih kreirajte vrhunske majice za dekliščine, fantovščine, odprave, srečanja, klubske izlete itd itd. Naredite posebne priložnosti še bolj posebne.


3. Uporabljajte primerne formate


Čeprav cenimo vašo domišljijo, cenimo tudi primerno 'zapakirane' ideje. To pomeni shranjevanje grafik v pogoste formate, s katerimi lahko brez težav pripravimo ustrezne odtise. Najpogostejši formati slik: JPEG, JPG, PNG, PDF. Primerna velikost datotek: odvisna od zapletenosti grafike/slike. Navadno imajo dobro vidne grafike/slike velikost od 1 MB dalje. Dobra resolucija: 300 DPI.


4. Ne odlašajte naročila na zadnjo minuto


Čeprav naša tiskarna urgira kar se da hitro in z veseljem ugodimo vsaki stranki, ne moremo garantirati čudežev. Tisk majic žal ni fuzbal tekma, kjer se lahko zmagoviti gol doseže tudi v zadnji minuti. Zato je bolje, da majice naročite nekaj časa pred dogodkom, nato pa jih tudi brez težav prevzamete. Brez vsakršne časovne naglice.


In še 5. nasvet


Morda celo najbolj pomemben. Če/Ko želite naročiti majice s tiskom, jih naročite v naši tiskarni - Tilia print :)Recent Posts

See All

Comments


bottom of page