top of page

NK Maribor ima novo okrepitev - servirni sladkor!

Nedavno smo se razveselili novice, da bo naša Tilia print lahko napolnila servirni sladkor za NK Maribor! Čeprav smo o tem že poročali na našem Facebook kanalu, vas tukaj vseeno čaka še nekaj besed o vrečkah sladkorja, ki jih bo prejel večkratni državni prvak v nogometu.


Servirni sladkor za vijolične


Vsem navijačem Maribora bo ta sladkor zagotovo pri srcu in za trenutek se ustavimo pri samem grbu. Večkrat opažamo, da stranke, ki naročijo servirni sladkor, objamejo posebna čustva, ko vidijo logotip/grafiko/znamko na servirnih vrečkah. In res se nam zdi, da servirne vrečke katerokoli podjetje, društvo, klub, organizacijo itd., povzdignejo na višji nivo pri sami promociji in večkrat je servirni sladkor predmet sproščenih pogovorov, poslovnih sestankov ter drugih razprav, ki potekajo znotraj klubov/organizacij/podjetij. Da ne bomo predolgo filozofirali o cukru, smo spodaj pripravili fotografijo za "novo okrepitev" vrst NK Maribora.servirni sladkor NK Maribor
Servirni sladkor za NK Maribor


Kaj pa ostali nogometni klubi?


Tilia print večkrat tiska servirne vrečke z logotipom NK Mure. Seveda to ni edini grb, s katerim smo se v preteklosti že srečali. Razmišljamo pa, da ne bi bilo slabo, v kolikor bi potiskali servirni sladkor za vse nogometne klube po Sloveniji? Kaj pravite na to? :)


Recent Posts

See All

Comments


bottom of page