top of page

Kdaj/zakaj izbrati vezenje?

V svetu personalizacije in ustvarjalnosti imamo na voljo različne tehnike za prilagajanje, dopolnjevanje oz. izpopolnjevanje izdelkov. Kadar želimo doseči poseben učinke, se vezenje izkaže za posebej pristno izrazno sredstvo. A kdaj je pravi čas za izbiro te tehnike?


Poglejmo si šest pravil oz. če-jev vezenja


Če želimo posebne izdelke z osebno noto


Ob posebnih priložnostih se večkrat želi podariti nekaj res izjemnega. Vezenje pa to izjemnost zagotovo izpolnjuje. Majica z vezenim imenom ali sporočilom postane osebno darilo, ki bo prav gotovo ganilo srce prejemnika.Primera vezanih podob
Preprosta primera podob, ki ju lahko pripravimo in vežemo na različne izdelke.


Če želimo izpostaviti pripadnost


Ko gre za pripadnost organizaciji, npr. delovna oblačila, je vezenje popoln način za poudarjanje enotnosti. Na primer, ekipa ali klub na videz deluje še bolj povezano, če nosi unikatno vezeno opremo.


Če želimo navdušiti poslovne partnerje


Če želimo narediti vtis s poslovnimi oblačili, je vezenje odlična izbira. Natančno vezen logotip na poslovni darilni izdelek ali uniformo sporoča profesionalnost in skrb za detajle.


Če želimo poudariti ekskluzivnost dogodka/dejavnosti


Ko se pripravljamo na enkratne dogodke ali sejme, je vezenje stvar prestiža.

Unikatna oblačila ali promocijski izdelki z vezenimi detajli bodo zagotovo pritegnili pozornost.


Če želimo prepoznavnost


Če želimo poudariti prepoznavnost blagovne znamke, je vezenje prav tako primerno kot tisk. Natančno vezen logotip na izdelku pusti trajen vtis in povečuje zavedanje o znamki.


Če želimo poudariti eleganco


Kadar iščemo izrazito eleganco, ki se očitno razlikuje od ostalih pristopov, je vezenje prava rešitev. Detajli, ki jih vezenje prinaša, ustvarijo pridih prefinjenosti.


Tako, to je šest če-jev oz. pogojev, ki smo jih zbrali za primere, ko se odločate o vezenju.

Lahko pa tudi kontaktirate našo tiskarno Tilia print in vam pomagamo pri izbiri.

7 views0 comments

Comments


bottom of page